{0} reviews | Schrijf review

Vastiau-Godeau nv-sa
Alsemberg - Over Vastiau-Godeau

Vastiau-Godeau gaat ver ... ver voor u!

Steenweg naar Halle 1
1652 Alsemberg

02 383 06 00
     

Meubelwinkel Vastiau-Godeau

Vastiau-Godeau in Alsemberg is uw gespecialiseerde meubelzaak. U vindt bij ons 45.000m² meubelen en interieurartikelen en dat voor alle smaken: stijl, modern, design, romantisch ... U vindt er steeds de meubelen die u zoekt. Bij Vastiau-Godeau ontdekt u een overvloed aan creatieve woonideeën.

Naast de kwaliteit van de producten is de prijs natuurlijk even belangrijk. Bij Vastiau-Godeau geniet u van een laagste prijsgarantie tot 3 weken na de aankoop van uw meubels. Als u kunt bewijzen dat hetzelfde product ergens anders goedkoper is, krijgt u het prijsverschil terug.

Kom eens op bezoek naar Vastiau-Godeau in onze winkel in Alsemberg. U kunt rekenen op het deskundige en vrijblijvende advies van het verkoopsteam en de interieurarchitecten.

Vastiau-Godeau gaat ver ... ver voor u

Onze meubelzaak telt 45.000m² meubelen en interieurartikelen voor alle smaken. Zoekt u meubels in de klassieke stijl die samengaan met uw interieur? Of wenst u net moderne designmeubelen? Bij Vastiau-Godeau in Alsemberg vindt u alle stijlen van meubels terug.
 
Voor alle meubelstukken kunt u bij ons terecht. Zoek uw ideale meubels voor woonkamer, keuken, badkamer, zitkamer, slaapkamer, bureau, kinderkamer, tuin ... Voor elke kamer in het huis biedt meubelwinkel Vastiau-Godeau u een ruime keuze aan interieurartikelen.
 
Kortom, indien u een specialist zoekt in meubelen, dan is Vastiau-Godeau uw partner. Bekijk onze website om onze catalogus en promoties te bekijken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag Gesloten
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Openingsuren feestdagen: zie website

Vastiau-Godeau

Banner

Bereikbaarheid

 Bereken route